G&M Licht en Geluid

Al vele jaren zijn wij actief in het professioneel verzorgen van discoshows voor de zakelijke en particuliere markt. Met onze (thema)shows voorzien wij jaarlijks vele huwelijksfeesten, bedrijfsfeesten en andere (bedrijfs)evenementen van de juiste muziek en sfeer.

Professionele apparatuur in combinatie met ervaren en enthousiaste bemanning maken ook uw feest tot een onvergetelijke ervaring.

Door onze centrale ligging in het midden van het land (in het plaatsje Opheusden naast de A15) zijn wij op elke locatie snel inzetbaar.

Wij denken graag met u mee over uw (bedrijfs)feest, evenement of huwelijksfeest. Door onze jaren lange ervaring beschikken wij over veel kennis en helpen u graag met de benodigde informatie en tips. Door regelmatig en professioneel onderhoud blijft onze apparatuur in top conditie waardoor storingen tot een minimum worden beperkt. Hierdoor zorgen wij ervoor dat  uw feest soepel verloopt en u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Ook voor de zakelijke markt heeft G&M licht en geluid veel te bieden. Of het nu gaat om licht, beeld, geluid voor presentaties of een vaste partner voor discoshows: wij staan tot uw dienst. Wij gaan voor totale ontzorging zodat u uw handen vrij heeft voor andere zaken.